Închide

VIDEO Solistul Coldplay a cerut să fie huiduit 5 secunde, pe Arena Națională din București, după care a cântat, din nou, cu Babasha la cel de al doilea concert din România

ActualitateAdministrațieFestival by Actual de Cluj - iun. 13, 2024 0 444

Solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a cerut, joi seara, la al doilea concert pe Arena Națională, cinci secunde de huidueli, după ce la primul concert, cel de miercuri, publicul a huiduit în momentul în care cântărețul de manele Babasha a urcat pe scenă și a început să cânte acompaniat la pian. Chris Martin s-a adresat spectatorilor spunând că nu se poate supăra pe publicul său și a cerut să fie huiduit el: Hai, cât de tare puteți voi!

”Am încerct să dorm după concert. Am realizat că sunteți publicul nostru, vă iubim necondiționat. Nu puteți face nimic să ne supărați. Călătorim în toată lumea și poate nu înțelegem ce înseamnă cultura dvs, dar tratăm oamenii în mod egal, asta înseamnă toți românii. Ieri a fost atât de frumos pentru noi, pentru că am realizat că puteți face ce doriți, vom continua să vă iubim, vom veni în continuare în România, pentru că vă iubim. Ce s-a întâmplat ieri, a fost cel mai bun public. Aș vrea să  schimb ceva. Am văzut ieri oamenii huduind. N-a fost cel mai bun  huiduit. Așa că aș vrea azi să huiduiți mai bine și mai tare decât ieri”, a declarat Chris Martin.

”A fost un huiduit bun, cel mai bun huiduit”. Dacă doriți să mai huiduiți o dată, e ok.”, a spus Martin după ce a fost huiduit.

După acest moment, a luat pe scenă un imigrant,  un puști îmbrăcat în elefant și încă un personaj. Apoi a cântat din nou cu Babasha, arătând că lui îi plac oamenii ăștia, chiar dacă în România nu sunt plăcuți. Nimeni nu a mai huiduit.


Manelistul Babasha, huiduit la concertul Coldplay de miercuri seara de pe Arena Națională, a anunțat că va cânta în deschiderea trupei și la concertul de joi seară.

Artistul a făcut anunțul pe contul său de TikTok, unde le-a mulțumit tuturor „și de huiduieli și de orice reacție posibilă”, iar la final a anunțat că „mâine urmează un show și mai și”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare