Închide

VIDEO Marius Șumudică, prezentat oficial la CFR: „Am rămas impresionat de căldura oamenilor de aici, am simțit că am trecut granița în altă țară, e altă lume la Cluj”

SportTop News by Actual de Cluj - iun. 09, 2021 0 3361

Marius Șumudică a fost prezentat oficial la CFR și are ca obiectiv câștigarea campionatului și participarea în grupele unei competiții europene.

„Pentru mine, cel mai important obiectiv este să aduc lumea la stadion. Merg până în pânzele albe pentru jucătorii mei, pentru clubul meu. Din momentul în care am venit și am văzut magazia alb-vișinie, pentru mine înseamnă enorm. Anvergura acestui club te obligă”, spune Șumudică.

 

  • „Obiectivul e același, să fim cei mai buni!”
  • „Am preferat să vin aici, să mă bat pentru trofee, decât să prefer situația financiară, care era mult mai bună pe alte meleaguri”
  • „Jucătorii trebuie să înțeleagă că au lângă ei un frate și vor avea un sprijin din toate punctele de vedere. Deși, după culoarea părului, aș fi un tată”
  • „Cred că CFR îți dă șansa să contezi și pe plan internațional”
  • „Pentru mine, participarea în Conference League ar fi un eșec. Îmi doresc să ajungem cât mai sus în primele două competiții, Champions League și Europa League”
  • „Sunt un tip vulcanic, iar celelalte echipe trebuie să se teamă de ceea ce înseamnă reacțiile lui Șumudică, dacă voi fi atacat sau dezavantajat. Indiferent ce adversari voi întâlni, voi da totul pentru această echipă”
  • „Am rămas impresionat de căldura oamenilor de aici, am simțit că am trecut granița în altă țară, e altă lume la Cluj”

Șumudică îl înlocuiește pe Edward Iordănescu, cel care a plecat după cucerirea titlului în sezonul recent încheiat. Campion cu Astra în 2016, Șumudică a negociat și cu FCSB, dar nu a ajuns la un acord cu Gigi Becali. Antrenorul are ca obiectiv accesul în grupele Europa League. Clujenii nu consideră Conference League o opțiune mulțumitoare. CFR Cluj va fi a 8-a echipă din Liga 1 pe care o antrenează Șumudică, după Gloria Bistrița, Rapid, Astra, FC Brașov, Vaslui, U Cluj și Chiajna.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare