Închide

VIDEO Mănăștur: mașini cu cauciucuri tăiate pe cea mai aglomerată stradă din Cluj

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iul. 02, 2017 2 2198

Românească: mai multe mașini au fost vandalizate noaptea trecută pe cea mai aglomerată stradă din Cluj-Napoca, Mehedinți din Mănăștur: roțile acestora au fost tăiate.

După cum se poate observa în imaginile de la fața locului mașinile sunt parcate pe trotuar și pe carosabil în locuri neamenajate – e la ordinea zilei ca trotuarele de pe strada Mehedinți să fie ocupate de mașini, chiar dacă după ce aceasta a fost reabilitată mașinile parchează pe jumătate pe carosabil iar șoferii lasă loc astfel și pietonilor pe trotuar.

Reprezentanții Poliției nu au răspuns la telefon pentru declarații, duminică seara; locuitorii din zonă spun însă că proprietarii mașinilor au sunat la numărul de urgență 112 ca să reclame distrugerea mașinilor și au fost redirecționați către Secția 4 de Poliție Mănăștur, unde agenții le-au spus că au primit azi mai multe reclamații despre mașini cu cauciucuri tăiate.

UPDATE Poliția spune luni dimineață că șase proprietari au făcut plângeri prealabile la Secția 4 Poliție pentru distrugere.Persoanele vătămate au reclamat faptul că, în noaptea de 1/2 iulie a.c.,  le-au fost înţepate anvelopele autoturismelor parcate pe străzile Bucegi şi Mehedinţi”, arată reprezentanții Poliției, care adaugă că acum se fac investigaţii pentru identificarea autorului şi tragerea acestuia la răspundere penală. Să mai spunem că din discuțiile cu martorii și din ceea ce am văzut la fața locului numărul mașinilor avariate e mai mare de șase – e de așteptat ca și ceilalți proprietari cu roțile mașinilor tăiate să facă plângere la Poliție pentru distrugere.

Tot în Mănăștur și tot pe strada Mehedinți un incident similar a avut loc în urmă cu trei ani: nu mai puțin de 14 mașini au fost atunci înțepate. În urmă cu câteva luni, când am întrebat reprezentanții Poliției, autorii nu fuseseră încă prinși. UPDATE – nu au fost prinși până în ziua de azi: „din probatoriul administrat nu s-a putut stabili cu certitudine vinovăția unei persoane”, transmit polițiștii pentru actualdecluj.ro. Imagini din februarie 2014:

Strada Mehedinți e cea mai aglomerată stradă a orașului: aici locuiesc aproximativ 10.000 de oameni, cât într-un oraș de talia Huedinului.

 

2 comentarii

  1. incapacitate de receptie,egoism si rautate .
    Cine a facut asta e cel mai infam personaj al Clujului.
    Este clar ca e aglomeratie si asta stanjeneste pietonii dar nimeni nu are dreptul sa se dedice unei asemenea actiuni de pagubire si sabotare a proprietarilor auto. Nu proprietarii auto sunt devina ca nu au strazi regulamentare si locuri de parcare. Faptasii trebuie prinsi si pedepsiti indiferent cine sunt (copii sau batrani)
    Am sa supraveghez cu o camera secreta toata strada si chiar inprejurimile. Daca ii depistez pe faptasi le sparg capul si-i pun sub cauciuc .

Scrie un comentariu

  • Articole similare