Închide

VIDEO Locuitor din Florești către Primar: „Vă place parcul ăsta plin de noroi?/Șulea: „Nu vă supărați, scopul și durata”

ActualitateAdministrațieTop News by Catalin Suciu - dec. 06, 2017 1 1899

Târgul de Crăciun s-a deschis în Florești pe 1 decembrie și va ține trei luni. Bugetul e de aproape 40.000 de euro, dar nu toată lumea e mulțumită de condiții.

Un locuitor i-a reproșat primarului Horea Șulea  că parcul unde e organizat târgul e o mare de noroi. Vizibil iritat, primarul comunei Florești l-a luat peste picior. Zeflemitor, Șulea chiar i-a sugerat acestuia să se mute în altă parte dacă nu-i convine.

„Horia Şulea, primarul Floreştiului, are un limbaj primitiv şi uşor interlop. Chestionat pe tema noroiului din parcul în care a organizat Târgul de Crăciun, nu a avut nimic mai bun să ne sugereze decât să ne mutăm din Floreşti. Vă anunţ domnule primar că Floreştiul a devenit pentru mine o a doua CASĂ, după Oradea, prima casă, deci nu plec, am venit aici ca să stau. Cred că veţi pleca dumneavoastră, din funcţia de primar.
P.S.: După cum vedeţi, ameninţarea pe care mi-aţi adresat-o când nu v-am mai filmat, nu a funcţionat. Deci nu vă mai dedaţi la astfel de mijloace de tip interlop. Nu am nimic personal cu dumneavoastră, să vă dea Dumnezeu sănătate şi bucurie, eu am ce am cu Primarul, care nu face ce trebuie pentru Floreşti”, scrie Daniel Meze pe facebook după întâlnirea cu Șulea.

 

 

Un comentariu

  1. D-l Sulea nu e renumit pentru fineturi, asta e clar.
    Personal, nu sunt fan al dansului, insa uneori are dreptate. Limbajul insa nu e potrivit pentru un conducator, bun, rau, cum o fi, dar ales si mai ales platit de contribuabili.
    Cat despre „floresteanul” suparat, cu parere de rau ar trebui sa afle ca amarata aia de fasie, denumita pompos „parcul Poligonului” e unul din putinele locuri inca cu verdeata si ceva copaci, din tot Florestiul.
    Iar daca nu-i place, sa mearga sa locuiasca in Luxor, unde are la betoane cat vrea el. Ba chiar in cel nou, de pe Eroilor, „verdeata” e la jardiniera .
    Targul si ce-o mai fi acolo se va termina, de ce sa ramana betoane, nu-s destule in rest?

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.