Închide

Lider solitar! CFR a bifat un nou succes fără gol primit. Petrescu, mesaj dur către rivale

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 21, 2017 0 1045

Formația clujeană  a ajuns la a șasea victorie consecutivă fără să primească gol și cu 19 puncte s-a instalat pe locul 1, la 4 lungimi de urmăritoare.

Câștigătoarea Cupei și a Supercupei României, FC Voluntari, n-a avut nici o șansă în Gruia. Echipa lui Niculescu e o umbră a formației din urmă cu două luni, iar echipa clujeană a deschis scorul după 5 minute din meci. Deac, servant perfect, Omrani la finalizare și 1-0.

Voluntariul are șansa de a reveni în meci, după ce Voduț scapă singur spre poartă, dar Vâtcă, omul care până recent era al treilea portar la CFR, îl blochează (9). Omrani are șansa de a face 2-0, dar șutează peste, însă golul doi vine inevitabil.  Corner CFR bătut în lateral de Nistor, Andrei Vlad centrează,  Mureșan recentrează pe spate, la Hoban, mijlocașul trage puternic, portarul respinge, dar Urko Vera e pe fază și marchează.

Misiune îndeplinită pentru că în repriza secundă oasăpeții n-au reușit să se apropie periculos de poartă. CFR a închis toate spațiiele, a controlat calm jocul și își ia avânt spre play-off. Un start de sezon neașteptat în condițiile în care formația clujeană a făcut 17 transferuri. O echipă nouă, neomogenă, dar care începe să arate tot mai bine cu fiecare etapă.

„Meritul e clar că e al jucătorilor. Mă bucur că sunt serioşi, au fost câteva greşeli, am avut noroc cu Vâtcă. În rest, nu ţin minte ocazii mari din partea adversarilor, dar noi am mai avut şanse. Sunt foarte mulţumit de toţi jucătorii, de tot grupul. În momentul de faţă avem mulţi jucători care stau în tribune, dar ar putea juca la orice echipă din România. Îmi pare bine că ei se antrenează excelent şi îmi dau dureri de cap. Prefer să am dureri de cap, dar să am soluţii”, a spus Dan Petrescu la final.

El nu uită nici de duelul cu rivalele la titli, trimițând săgeți înspre FCSB. „Singura nemulţumire e legată de arbitraj. Nu-mi place să vorbesc, alte echipe o fac, dar noi nu dăm pe facebook-uri, nu facem…Astăzi Voluntariul trebuia să ia două roşii, nu mi-a plăcut deloc ce a încercat acest arbitru azi! Nu-mi place deloc ce se întâmplă, celelalte echipe ar trebui să se uite la ele şi CFR-ul ar trebui lăsată în pace. Alte echipe dau goluri din ofsaid, după faulturi, uitaţi-vă la meciuri”, a adăugat Petrescu.

Echipele de start:

CFR Cluj: Vâtcă – Cr. Manea, Vinicius, A. Mureșan, Al. Vlad – Hoban, Nistor – Omrani, C. Deac, Culio – Vera
Rezerve: Hamed, Păun, Luchin, Peteleu, Balde, Bokila, Duka
Antrenor: Dan Petrescu.

FC Voluntari: Petrariu – Maftei, Balaur, Popescu, Acsinte – Novac, Lazăr – Ivanovici, Marinescu, Olteanu – Voduț
Rezerve: Balauru, Filipov, Răuță, Căpățînă, Pîrcălabu, G. Deac, Tudorie
Antrenor: Claudiu Niculescu.

REZUMAT VIDEO AICI

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.