Închide

VIDEO Incident aviatic la Cluj

ActualitateTop News by Catalin Suciu - ian. 12, 2020 0 753

INTRO Un echipaj medical SMURD a avut mari probleme la Cluj, după ce a lăsat un pacient în stare gravă cu elicopterul pe aeroportul Internațional Avram Iancu.

Imediat după decolarea de pe aeroportul clujean, elicopterul SMURD a avut probleme tehnice, iar un senzor de la unul dintre motoare s-a ars. Pilotul a fost nevoit să oprească cu totul unul dintre motoare și să revină de urgență pe pistă. După câteva minute și cu multe emoții, elicopterul a aterizat în siguranță. La bord se aflau pilotul, copilotul, un medic și un asistent medical.

Ei tocmai transportaseră de la Zalău la Cluj un pacient de 70 de ani aflat în stare critică. La această oră se fac verificări. Elicopterul cu probleme este controlat de un echipaj de specialitate.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu