Închide

VIDEO Imagini cu suspectul care ar fi implicat în explozia din Mănăștur

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iun. 22, 2018 0 439

Polițiștii clujeni au găsit imagini care, spun ei, surprind persoana bănuită că ar fi implicată în explozia unei cutii în Mănăștur, care a rănit un pompier.

Bărbatul are constituție atletică, înălțimea de 1.90-1.95 metri, greutatea de 85 kilograme și vârsta de cel mult 28 ani. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la stabilirea identității acestuia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112.

Amintim, o cutie aflată lângă mașina unui angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Cluj a explodat ieri dimineață, rănind un pompier. „În jurul orei 08:30, în cartierul Mănăştur, din Cluj-Napoca, s-a produs o deflagraţie în urma căreia o persoană a fost rănită. Din primele informaţii, un bărbat care se deplasa spre autoturismul său parcat, a observat o cutie în apropierea vehiculului şi, în momentul în care ar fi ridicat-o de pe jos, aceasta a explodat, rănindu-l”, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție. La faţa locului sunt prezenţi de dimineață poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, criminalişti, precum şi Grupa pirotehnică din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj susțin că e vorba de un dispozitiv explozibil artizanal și au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

„Din investigaţiile efectuate la faţa locului rezultă că este vorba despre un dispozitiv artizanal explozibil, de mică intensitate. În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale „in rem” pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor”, se arată într-o informare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare