Închide

VIDEO Dj-ul olandez care a crescut odată cu Untold, primit ca la carte la Cluj/ Un public la fel de numeros ca în prime două zile de festival l-a ovaționat pe Martin Garrix: “Ooooo-Eeeeeee”

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - aug. 06, 2023 0 2885

În ziua trei de Untold, încă se mai vorbește la intrarea în festival și se avansează cifre privind numărul de participanți din seara precedentă, de la concertul Imagine Dragons, de către oameni din echipa de pază și securitate. 175.000, 235.000…

Nebunia s-a mai calmat totuși. Deși este tot multă lume la Untold, sâmbăta e seara Wiggle it! Wiggle it! Wiggle it! (Scutură-te de mai multe ori) a decretat un prieten înțelept care a și afișat motto-ul serii pe tricoul pe care l-a purtat în seara trei de festival.

„La Retro Fantesia se petrece cu adevărat cel mai bine, mai ales la spartul serii”, ne mărturisește un alt prieten. Iar dacă vrei să te scuturi pe ritmuri din tinerețile cu petreceri prin clubbing-uri, la Form Space, în exteriorul stadionului Cluj Arena, spre Aleea Stadion este locul extrem de apreciat.

Pe scena principală a festivalului, cântărețul american de muzică electronică Zhu, deși a pornit mai sfios, a reușit să anime publicul. La Vip, lucrurile au intrat în normal. Băieții îmbrăcați în pijamale și Cătălin Botezatu și-au luat locurile obișnuite pentru o seară de sâmbătă la Untold.

Dj-ul suedez Eric Prydz n-a produs la fel de multă emoție pe stadion, însă arena s-a umplut din nou de oameni pentru capul de afiș al serii, DJ-ul olandez Martin Garrix.

Acum, în vârstă de 27 de ani, Garixx a fost primit cum se cuvine de public care l-au ovaționat așa cum deja se obișnuiește cu prestațiile premium de muzică electronică: „Oooo-Eeeeee”. Garrix a fost prezent pentru prima dată în România în 2016, când și el și Untold erau foarte tineri. Au crescut împreună, DJ-ul fiind așteptat de mii de oameni pe Cluj Arena deși a început reprezentația în jurul orei 2.30.

Concluziile serii sunt din cele mai diverse: „Așa suntem noi, exagerăm tot timpul. Știi că te iubesc”, „Fetele de la Untold sunt peste cele de la Electric Castle”, „Neapărat e de bun augur să ai la tine două brichete nu doar când pleci altundeva” , „Sunt în același stadiu ca la ediția de anul trecut”, „Mai puține artificii, dar mai multe luminițe pe malurile Someșului”, „Oooo-Eeeee, acum și eu sunt Martin Garrix”…Iar lista este deschisă în așteptarea ultimei seri și a întoarcerii pe scena principală a „regeului Untold”, Armin van Buuren.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu