Închide

VIDEO Descinderi de amploare în Săvădisla după furturi de lemne, 11 au dosar penal

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 10, 2015 0 695

Nu mai puțin de 11 clujeni au dosar penal pentru braconaj și furt de lemne, după o amplă acțiune a polițiștilor clujeni în comuna Săvădisla.

Mai bine de 45 de polițiști de la IPJ Cluj, Poliția Turda, Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi Serviciul Criminalistic, cu sprijinul de specialitate al inspectorilor Inspectoratului Teritorial pentru Regim Silvic şi Vânătoare Cluj, au descins ieri în Săvădisla într-o amplă acțiune în care au pus în executare mandate de aducere pentru 30 de persoane și au percheziționat 22 de case, după mandate emise de Judecătoria Turda.
Poliţiştii au identificat la domiciliile persoanelor bănuite de comiterea unor ilegalităţi în domeniul silvic o cantitate de peste 235 metri cubi de lemne, în valoare de peste 10.000 de euro și, în plus, au descoperit un gater ilegal, șase căruțe, topoare și drujbe folosite la furtul și transportul lemnelor.

Totodată polițiștii au descoperit și doi căpriori ținuți în captivitate. Acum 11 dintre cei cercetați au dosare penale pentru infracțiunile de tăiere şi sustragere material lemnos, respectiv de braconaj cinegetic, fiind luată măsura reţinerii acestora pentru 24 ore.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu