Închide

VIDEO Autobuz în flăcări în cartierul Gheorgheni

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - apr. 26, 2017 2 1077

Un autobuz a luat foc în această seară în zona Bulevardului Titulescu din cartierul Gheorgheni, mai precis pe strada Unirii. Fumul negru a alertat locuitorii din cartier care s-au speriat că se poate produce o tragedie. A fost alertat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Pompierii au intervenit la fața locului și au stins incendiul.  Potrivit ISU, șoferul a fost cel care a evacuat prompt călătorii, astfel că nimeni nu a fost afectat. „Flăcările au fost putenice, însă focul a afectat doar compartimentul motor al mijlocului de transport în comun. Când au fost solicitați pompierii, în mijlocul de transport în comun nu se aflau călători. Incendiul a fost stins”, a spus purtătorul de cuvând al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, maiorul Andrei Biriș.

Reprezentanții Companiei de Transport Local (CTP) Cluj nu au putut fi contactatți pentru un punct de vedere. Mijlocul de transport în comun face parte din flota second-hand achiziționată de CTP Cluj în principal de la compania de transport din Paris.

 

2 comentarii

  1. Cu asemenea rable nu e de mirare ca s-a intamplat asta. Vechiturile astea second hand de pe vremea lui bunicu’ reprezinta un adevarat pericol, sunt ca niste bombe cu ceas in trafic. Rusine Ctp ca mai foloseste autobuze de pe vremea lui Pazvante. Pana nu o sa se intample, Doamne fereste, o tragedie, aceste rable sinistre vor continua sa pericliteze vietile celor care se urca in ele, dar si vietile altor soferi din trafic.

Scrie un comentariu