Închide

VIDEO Armin a onorat Clujul și România cu imnul cântat de o orchestră pe scena UNTOLD

ActualitateFestivalTop News by Actual de Cluj - aug. 03, 2019 0 939

Armin van Buuren a promis că va ține un spectacol memorabil la Cluj și s-a ținut de cuvânt. Artistul a anunțat că fiecare va ține minte noaptea în care el a concertat la a cincea ediție Untold.

Stadionul e tot mai plin. Asta spunem in fiecare an. Dar de UNTOLD 5 și mai mulți oameni au vrut să fie cu dj-ul olandez pe stadion.  Arena e neîncăpătoare, mai ales după ce orchestra s-a instalat și a început să repete diverse arii muzicale. Un show unic, nemaipomenit, așa cum promisese DJ-ul. Nu prea a mai fost atât de multă lume pe Cluj Arena. La 23:50, festivalierii fac front comun și îl cer pe van Buuren. Dorința li se îndeplinește repede, căci artistul urcă pe scena principală acompaniat de orchestră. Lumea filmează și face exces de zel. Sunt persoane care filmează cu câte două telefoane.
Un singuratic cu o bască în cap își face un selfie cu scena. Se dau multe check-in-uri și apar noi insta-storie-uri.Fiecare vrea să arate că e la Cluj, cu regele Untold.

Întreg stadionul vibrează. Accesul pe Cluj Arena va fi limitat din motive de siguranță, se discută în culise. E full! E seara lui Armin van Buuren.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu