Închide

VIDEO A început UNTOLD/ Bebe Rexha a umplut până la refuz stadionul Cluj Arena

ActualitateFestivalTop News by Actual de Cluj - aug. 04, 2023 0 610

E acel moment din an în care te sună prietenii să te anunțe că nu vor rata să iasă până la stadion ca să bea o bere cu 20 de lei. Sunt zilele în care te poți îmbrăca oricum fără să te întrebi dacă ești ridicol sau nu. Perioada în care nu mai judeci așa de aspru cu privirea nici pietricelele strălucitoare ale vecinilor de prin cartier, nici bocancii sau cizmele de cawboy purtate cu insistență în vară caniculară prin Cluj.

A început festivalul Untold. Vestea veștilor de care se tot vorbește în vecinătate, de pe scaunele gri ale Cluj Arena, pe lângă faptul că Bebe Rexha a umplut arena la refuz, cum n-a mai fost niciodată în prima zi de festival este că e primul an cu transport de noapte. Autobuzele circulă non-stop. Două, trei beri în plus, la festival.

Mai mult, a anunțat și primarul Emil Boc, care s-a pozat în prima zi cu tineri în cadrul festivalului, vineri, 4 august, oricine va putea circula gratuit cu mijloacele de transport în comun prin Cluj-Napoca.

Nu îl vezi pe Botezatu la Vip, dar Cabral e în formă maximă printre, îți șoptește un vecin de scaun, imobiliarii din Cluj-Napoca. Un alt cunoscut îți povestește că un coleg de muncă a plătit 1200 de lei ca să ajungă la cea mai mare socializare din an de la Cluj.

”I am good, I’m feeling all right”  (Sunt bine, mă simt bine), cum ar zice Bebe Rexha pentru care fanii Untold au bătut recordul din prima zi și s-au alăturat petrecerii de pe Cluj Arena.

E doar prima zi și ziua în care îți amintești să verifici ce fac prietenii DJ din online cu care te-ai împrietenit în cei opt ani de când Untold a spart plictisul de vară din Cluj.

IMG_8435

Nici un comentariu

Scrie un comentariu