Închide

Victorie cu probleme pentru CFR după o lungă perioadă fără antrenamente. Clubul ia în calcul trimiterea în judecată a clinicii medicale Regina Maria

ActualitateSportTop News by Actual de Cluj - iul. 29, 2020 0 220

Fără să se antreneze o lungă perioadă de timp, CFR Cluj a câștigat la limită cu FC Botoșani, scor 1-0 și se menține la un punct în spatele Craiovei.

Ciprian Deac a înscris din nou, aducând victoria  cu un gol dintr-un penalty controversat. Pereira a obținut o lovitură de la 11 metri la duelul cu Haruț, iar Deac a înscris fără emoții de la punctul cu var.

Chindriș a fost aproape de autogol după pauză, iar echipa lui Croitoru putea egala lovitura în prelungiri, la singurul șut pe poartă, dar Arlauskis l-a blocat pe Dugandzic.

CFR este la un punct de Craiova, care joacă însă miercuri seara la Giurgiu, cu Astra.

CFR CLUJ (4-3-3): Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Chipciu, Bordeianu, Deac – Fica, Rondon, Costache
FC BOTOȘANI (4-2-3-1): Pap – Haruț, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Rodriguez, Papa – Ashkovski, Cîmpanu, Ofosu – Dugandzic

CFR ar vrea să dea în judecată clinica medicală Regina Maria

CFR Cluj ia în calcul să dea în judecată clinica „Regina Maria”, locul în care mai multe persoane din club au fost testate fals-pozitiv cu noul coronavirus. Este vorba de 23 de persoane din club.

Ca urmare a ultimelor informatii apărute în presă referitor la cele 23 persoane testate pozitiv de către o clinică privată atât la București, cât și la Cluj-Napoca săptămâna trecută, dorim să facem următoarele precizări:

Clubul CFR 1907 Cluj a respectat absolut toate măsurile cuprinse în Protocoalele MTS/FRF/LPF și toate recomandările venite din partea autorităților. Am dat dovadă de transparență în relația cu autoritățile statului și ne-am luat toate măsurile de prevenție posibile pentru a opri răspândirea acestui virus.În urma investigațiilor si retestărilor efectuate în ultimele zile s-a dovedit faptul că din totalul de 23 de persoane depistate pozitiv NICIUNA nu este si nici nu a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2, așadar testele efectuate inițial au fost fals-pozitive.

Ca urmare a acestei situații create, echipa noastră nu a putut disputa meciul cu FC Botoșani duminică, așa cum era programat inițial, acesta fiind reprogramat pentru data de astăzi. În următoarele 6 zile, CFR 1907 Cluj va trebui să joace 3 meciuri, toate extrem de importante pentru clubul nostru. E important de menționat faptul că până astăzi, echipa a fost privată de posibilitatea desfășurării antrenamentelor, fapt care poate afecta forma băieților în aceste meciuri rămase.

De asemenea, faptul că antrenorul principal al echipei noastre, Dan Petrescu, alături de o parte a staff-ului său tehnic nu vor putea fi alături de echipă în următoarea perioadă este un mare handicap al echipei noastre în lupta pentru titlu, se arată într-un comunicat de presă.

CFR va juca pe 31 iulie cu FCSB și pe 3 august cu CS Universitatea Craiova.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu