Închide

Viarom intră pe stada Memorandumului. Lucrările încep în această noapte și mută stația de autobuz

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - mart. 31, 2015 0 552

Lucrările de modernizare a străzii Memorandumului vor începe în această noaptea. Se va lucra mai întâi pe banda carosabilă, în direcția de mers spre cartierul Mănăștur dar și pe trotuarul adiacent numerelor cu soț. Intervențiile vor aduce modificări pentur transportul în comun, după cum a anunțat primăria.

În această primă fază a lucrărilor, stația care deservea transportul public aflată pe strada Memorandumului va fi închisă. Ca alternativă vor funcționa două stații alternative, între străzile Emil Isac şi Petru Maior (pentru liniile 1, 9, 25) și între Petru Maior şi Vasile Alecsandri (pentru linia 52). Pe B-dul 21 Decembrie 1989, lângă staţia de la Sora, spre str. Joliot Curie, se va asigura staţie pentru celelalte mijloace de transport în comun care opreau pe strada Memorandumului.

„Pentru pietoni se va asigura un culoar protejat spre clădiri. Zona de lucrări va fi semnalizată cu indicatoare rutiere şi balize, prin grija executantului lucrărilor de modernizare a străzii. Ne cerem scuze participanţilor la trafic şi locuitorilor din zonă pentru disconfortul creat şi îi rugăm să se conformeze noilor reglementări de circulaţie”, a informat Biroul Mass media al primăriei.

Lucrările de modernizare se fac în cadrul proiectul european „Refacerea infrastructurii Oraşului Comoară, modernizare căi de acces spre centru istoric”, contract câștigat de Viarom Construct. Anul trecut aceștia s-au apucat în cadrul aceluiași contract și de modernizarea străzii Brătianu, lucrări care deoacamdată nu au fost finalizate.

SURSA FOTO: www.ultimele-stiri.eu

Nici un comentariu

Scrie un comentariu