Închide

Via Transilvanica va fi finalizată în întregime în acest an, iar marea deschidere va fi marcată cu un târg la Alba Iulia. Traseul turistic pornește de la Putna și se încheie la Drobeta Turnu Severin

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 21, 2022 0 196

Via Transilvanica va fi finalizată în întregime în acest an, iar marea deschidere va fi marcată cu un târg la Alba Iulia, în 8 octombrie, anunță asociația Tășuleasa Social, cea care a inițiat proiectul.

„Via Transilvanica Day – The Grand Opening! Via Transilvanica va fi finalizată în întregime, după patru ani jumătate de muncă asiduă, iar sărbătoarea grandioasă a întregului traseu va avea loc în forma unui «târg»: loc de întâlnire, schimb de experiențe turistice cu organizații, trasee, destinații turistice din toată țara și din toată lumea! Vrem să unim traseele și experiențele noastre, toți oamenii drumului, pe cei cu drag de țară și pe cei curioși să o cunoască pe data de 8 octombrie 2022, la Alba Iulia, acolo unde a început totul!”, anunță asociația, joi, într-o postare pe Facebook, după cum arată g4media.ro.

„Vă invităm să ne fiți alături la finalul epic al construcției «drumului care unește» care se va desfășura sub forma unui târg de drumeții și al unor evenimente festive și care va fi începutul unei noi ere turistice în domeniul drumețiilor din țară! Vom împărtăși experiențe, frumuseți și bunătăți locale și ne vom cunoaște cu toții sub semnul traseului de lungă distanță, Via Transilvanica! Save the date – 8 octombrie, Alba Iulia, drumul care unește, VT se dă în folosință!”, mai arată inițiatorii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare