Închide

Vești bune în lupta împotriva coronavirusului, al treilea pacient vindecat externat azi de la Cluj

SănătateTop News by Actual de Cluj - mart. 30, 2020 0 474

O veste bună în lupta împotriva noului coronavirus Covid 19, azi a fost externat al treilea pacient declarat vindecat la Cluj.

E vorba de un pacient de 51 de ani din județul Cluj, declarat vindecat – al treilea, după primul pacient internat, un bărbat din Maramureș, externat în 23 martie după aproape o lună în spital. Al doilea pacient vindecat a fost externat în 27 martie, e vorba de un bărbat de 46 de ani din județul Satu Mare – căci la Cluj, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, sunt aduși toți bolnavii din Transilvania cu infecție confirmată cu noul coronavirus.  Toți cei trei au fost internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj, singurul din Transilvania unde sunt aduse cazurile de infecție cu noul coronavirus.

Până astăzi, 30 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.952 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.952 de persoane confirmate pozitiv, 180 au fost declarate vindecate și externate – 55 la Timișoara, 85 la București, 19 la Iași, 7 la Craiova, 11 la Constanța și 3 la Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu