Închide

Veste proastă pentru U Cluj. Cel mai important jucător s-a accidentat în primul meci și ar putea reveni pe teren abia anul viitor

Sport by Catalin Suciu - sept. 02, 2020 0 210

Gabriel Tamaș ar putea reveni pe teren doar anul viitor, după accidentarea suferită în meciul cu Aerostar Bacău, din prima etapă a ligii secunde.

Debut cu ghinion pentru Gabi Tamaș la Universitatea Cluj. Internaționalul român s-a accidentat la partida cu Aerostar Bacău, meci câștigat de U cu 1-0, iar analizele arată că are ruptură de menisc și întindere la ligamente.

Specialiștii în medicină sportivă spun că un fotbalist de 36 de ani, cu o accidentare de acest fel, ar putea reveni abia peste câteva luni. Tamaș ar putea pierde tot restul anului la Universitatea. Ar fi o pierdere mare pentru U Cluj.

În prima etapă, la Bacău, U Cluj n-a avut probleme cât timp Tamaș a fost pe teren. După ce a ieșit accidentat în minutul 78, la scorul de 1-0, Universitatea a avut mari emoții în defensivă, iar gazdele și-au trecut în cont câteva situații mari de gol.

”Am fost puțin mai pragmatici în acest meci, am avut și puțin noroc pe final, trebuie să recunoaștem. Eu știu ce înseamnă un început de campionat împotriva unei echipe care are entuziasm, speranță, ambiții, o echipă care vine după un an de Liga a 3-a. Noi nu suntem încă omogeni, nu suntem încă optimi din punct de vedere fizic. Sunt trei puncte pe care era foarte important să le câștigăm. Eu cred că am controlat jocul aproximativ 60, 75 de minute, însă l-am pierdut pe Tamaș spre final și am căzut puțin din punct de vedere fizic. Era normal, avem jucători care sunt în urmă cu pregătirea. Mi s-au părut puțin mai proaspeți pe final cei de la Aerostar”,  a spus antrenorul Adrian Falub după meciul cu Aerostar.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare