Închide

Veselovsky nu duce lipsă de oferte. Slovacul se poate bate la titlu din sezonul viitor!

Sport by Actual de Cluj - iun. 16, 2015 1 736

Portarul Universității Cluj are mai multe propuneri pe masă de la formații din Liga 1 și din străinătate , ultima primită fiind de la ASA Târgu Mureș.

Veselovsky, care mai are un an de contract cu Universitatea, se poate transfera liber dacă renunță la restanțele salariale.  “Dacă voi fi liber de contract, e posibil să rămân în țară. Eu mă simt foarte bine în România, familia mea s-a acomodat și se simte foarte bine aici și n-aș vrea să plec. Una dintre posibilități ar fi să renunț la toate restanțele din ultimele șase luni și să plec liber.   Am oferte de la mai multe formații din România, inclusiv de la câteva de top”, a spus recent slovacul pentru actualdecluj.ro.

Goalkeeper-ul a nominalizat-o chiar pe Dinamo, dar de o perioadă este curtat de ASA Târgu Mureș. Portarul a fost sunat de reprezentanții mureșenilor care s-au interesat de situația sa contractuală , iar transferul s-ar putea face în perioada următoare. „Deocamdată nu e nimic, situația nu e clară cu Universitatea. Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu acest club, n-am mai discutat cu nimeni de la club. Momentan sunt tot în vacanță”, a spus Veselovsky.

 

Veselovsky le cere înțelegere fanilor lui “U”. “Mi-aș dori ca această echipă să nu fie un capitol încheiat, dar nu am ce să fac”. Cu ce echipe a negociat și care e singurul club din România la care nu vrea să joace

Un comentariu

Scrie un comentariu