Închide

Veselovsky, din vară la Steaua? Becali a anunțat oficial: „Îl vreau pe el în poartă!”

SportTop News by Catalin Suciu - mai 08, 2015 0 804

Portarul Universității Cluj se află pe lista de transferuri a Stelei, fiind considerat înlocuitorul perfect pentru Arlauskis, acesta semnând deja un precontract cu Watford, nou-promovată în Premier League.

Robert Veselovsky nu duce lipsă de oferte, evoluțiile din poarta Universității atrăgând atenția mai multor cluburi din România. Slovacul a intrat în atenția lui Dinamo, unde Naumovski și Marc s-au întrecut în erori în acest sezon, dar surpriza vine de la Steaua.  Principalul finanțator al FCSB a anunțat public că îl vrea pe portarul lui „U” , alături de alți jucători.  „Dacă vom lua titlul, știu deja jucătorii pe care îi vreau. De la CFR vreau să îl aduc pe Tade (28 de ani, atacant), doi jucători de la Astra, William de Amorim (23 de ani, mijlocaș stînga) și Constantin Budescu (26 de ani, mijlocaș ofensiv). De la Petrolul vreau să îi aduc pe Alcenat (29 de ani, fundaș dreapta), Toto Tamuz (27 de ani, atacant) și Teixeira (34 de ani, mijlocaș stînga), iar de la U Cluj pe Veselovsky (29 de ani, portar)”, a spus Gheorghe Becali la DigiSport.

Veselovksy mai are contract până în vara anului viitor cu Universitatea Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.