Închide

UPDATE Scor foarte bun în municipiul Cluj Napoca pentru USR. Și PSD a crescut mult

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - dec. 11, 2016 0 878

Partidele efectuează o numărătoare paralelă în cadrul secțiilor de votare, astfel că avem primele rezultate estimative la nivelul municipiului Cluj Napoca. PNL a obținut un scor de 30%, PSD 18%, iar USR 20% – spun sursele Actualdecluj.ro. În mai multe secții din municipiu, USR a reușit să-i învingă pe liberali, spun aceleași surse. PSD a scos, după cum se vede, un rezultat peste așteptări în municipiu – dacă este să ne raportăm la cifrele de la alegerile locale din iunie (când PSD n-a trecut de 15%).

Desigur, vor fi valabile rezultatele finale, de pe întreg județul Cluj, în vederea distribuirii mandatelor de deputați și senatori.

Un lucru este cert, că liderii partidelor clujene apreciază că rezultatul final al USR pe județul Cluj se poate cifra la 10-12%, ceea ce ar însemna ca această formațiune să poată spera la două mandate la Camera Deputaților și la un mandat la Senat.

De asemenea, se preconizează că PSD ar fi câștigat alegerile în mai multe localități din județul Cluj.

Revenim cu amănunte

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.