Închide

USR Cluj va organiza alegeri pentru desemnarea unei noi conduceri la finalul lunii octombrie

ActualitatePoliticaTop News by Actual de Cluj - sept. 03, 2022 0 344

USR Cluj a stabilit să convoace Conferința Județeană pentru alegerea unui nou președinte în data de 29 octombrie 2022, orele 10:00, se precizează într-un comunicat de presă.

În cadrul Conferinței Județene vor avea drept de vot delegații aleși de Adunările Generale ale filialele locale din județ.

Adunările Generale ale Filialelor Locale pentru alegerea delegaților la Conferința Județeană vor avea loc în perioada 10-23 octombrie 2022.

Candidaturile pentru funcția de președinte al filialei județene USR PLUS Cluj vor putea fi depuse începând cu 1 septembrie 2022 și până în 26 octombrie ora 10:00. Campania internă va începe în 1 septembrie 2022 și se termină în ziua alegerilor, se mai precizează în informarea transmisă de USR Cluj.

Cea care a condus USR-ul până în vară a fost Camelia Sălcudean. Ea și-a anunțat demisia din partid, după ce a decis să se afilieze noului partid înființat de Dacian Cioloș, REPER.

„Vine însă un moment când realizezi că lucrurile nu evoluează în direcția anticipată, iar instrumentele pe care le ai la îndemână nu mai sunt suficiente pentru a determina schimbarea în condițiile sistemului propriu de valori. În consecință aleg, conștient și asumat, să demisionez din funcția de președintă a Filialei județene USR PLUS Cluj precum și din USR PLUS!”, spunea, atunci fostul lider USR Cluj, citată de ziarulfăclia.ro

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare