Închide

UPDATE: Băiatul de doi ani, dispărut aseară, lângă Someș, a fost găsit mort. Peste o sută de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari au cautat un copil de doi ani care a dispărut în apropierea albiei Someșului, în Florești

Actualitate by Actual de Cluj - mai 21, 2021 0 794

UPDATE II

Copilul dispărut aseară, în Florești, în apropierea Someșului, a fost găsit în această dimineață decedat. Potrivit autorităților, copilul a fost găsit la aproximativ 20 de metri de casă, în apă, înnecat. O anchetă este în curs de desfășurare la această oră.

UPDATE Căutările au fost întrerupte, deocamdată fără succes, dar vor fi reluate dimineață. ”Căutările s-au desfășurat în dispozitiv integrat, constituit din peste 100 de polițiști, jandarmi și pompieri. Echipajele ISU au efectuat căutări în avalul râului din apropierea zonei unde a fost semnalată dispariția copilului, până la lăsarea întunericului. Mâine dimineața, se vor relua căutările de către echipajele de pompieri cu două bărci de căutare-salvare”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Andrei Biriș.

Peste o sută de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari sunt angrenați în această seară într-o amplă acțiune de căutare, după ce un copil de doar doi ani a dispărut în apropierea albiei râului Someș, în Florești.

Poliția a fost sesizată în această după-masă în jurul orei 17 că un copil de doar doi ani, David Alexandru Lăcătuș, a ieșit din locuința sa, din localitatea Florești, pentru a se juca cu alți copii în zona râului Someș și nu a mai fost găsit. În momentul plecării acesta era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare albastră, tricou de culoare albastră și sandale de culoare albastră cu șireturi verzi. Persoanele care pot furniza informații despre minorul dispărut, sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Căutările sunt asistate de un echipaj cu barcă de căutare -salvare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu