Închide

Untold, ziua 3: Peste 95.000 de participanți. Legendara trupă B.U.G Mafia a oferit fanilor de pe scena principală un moment unic, parte a campaniei Dăruiește viață, prin care în România se construiește un spital din donații, pentru copii

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - aug. 07, 2022 0 892

Peste 95.000 de fani ai festivalului veniți din peste 100 de țări ale lumii au participat la concerte în cea de a treia zi de festival. Atracția serii a fost scena  principală de pe stadionul Cluj Arena pe care a urcat în premieră trupa românească B.U.G Mafia, dar și cei mai mari DJ din lume. Stadionul a fost arhiplin iar participanții au cântat la unison și una dintre cele mai remixate piese care nu a lipsit din seturile DJ-lor de pe scenele festivalului, “Love Tonight”, a australienilor de la Shouse.

Artistul norvegian Kygo, prezent pentru prima dată  pe scena principală a festivalui și-a încheiat show-ul cântând la pian în mijlocul mulțimii entuziasmate una dintre cele mai emoționante piese din discografia sa, „Firestone”, cu mesajul: „Ați fost un public extraordinar. Vă iubesc atât de mult!”. Invitatul special al norvegianului a fost Justin Jesso care a interpretat versiunea live a succesului ,,Stargazing”, a purtat drapelul României și a mulțumit zecilor de mii de fani în limba română: ,,România, te iubesc și îți mulțumesc!”

Diplo, Jillionaire și Walshy Fire aka Major Lazer au fost o altă surpriză extraordinară oferită de organizatorii Untold fanilor festivalului. Incluși de Billboard în clasamentul celor mai buni artiști din spectrul muzicii dance, americanii au dus noțiunea de show live la un alt nivel, publicul fiind parte din live-ul celor trei artiști. Jillionaire a avut o interacțiune constantă cu fanii pe tot parcursul show-ului, cei trei membri Major Lazer au împărțit apa în public și au pregătit un moment care a depășit așteptările tuturor: a început cea mai tare bătaie cu apă din mainstage-ul unui festival. Toată lumea a cântat ,,Lean On Me” și a vrut mai mult Major Lazer! Diplo, Jillionaire și Walshy Fire au răspuns acestei cereri, iar show-ul celor trei s-a încheiat cu un moment impresionant, au ajuns în mijlocul fanilor și au dansat cu aceștia fluturând steagul României.

Aflată pentru prima dată pe scena principală, legendara trupa B.U.G. Mafia a oferit fanilor un moment inedit, parte din campania Dăruiește Viață căreia i s-au alăturat. Fanii festivalului au avut posibilitatea să își înregistreze bătăile inimii la cornerul Dăruiește Viață din festival, iar la finalul show-ului, B.U.G. Mafia a pregătit un colaj cu aceste mii de inimi de români care au bătut, în același timp, pe stadionul Cluj Arena.

DJ-ul numărul 1 al lumii, David Guetta, care a urcat și el pe scena principală le-a mulțumit pentru susținerea constantă și pentru că a rămas același public entuziast, care trăiește din plin bucuria de a dansa și a cânta.

Brazilianul Alok, care ocupă locul 4 în clasamentul celor mai buni 100 de DJ ai lumii, l-a invitat la începutul reprezentație pe scenă și pe artististul român, Mario Fresh, prietenul Alexiei Eram, fiica vedetei Pro Tv Andreea Esca. ,,Știți ce simt? Simt că fac parte din această poveste minunată numită Untold. E o dorință împlinită pentru mine și pentru că m-ați făcut parte a poveștii voastre, vă mulțumesc!” a spus Alok. Olandezul Oliver Heldens a fost cel care a încheiat o seară legendară cu un set de 90 de minute, în care și-a invitat publicul la o călătorie prin lumea fascinantă a muzicii house și techno. Almud și francezul Kungs au completat experiența magică de la mainstage în cea de-a treia zi a festivalului.

Artiștii de la scenele Galaxy, Alchemy, Daydreaming, Fortune, Time, Tramvai și Retro Party au activat zecile de mii de fani. Scena Alchemy a fost centrul distracției pentru iubitorii de rap, trap, breakbeat și dubstep. Cele mai mari trupe și cei mai iubiți artiști au oferit momente extraordinare.
Grassu XXL & Guess Who, Killa Fonic, Yny Sebi, Connect-R & Johny Romano, El Nino, Zo, Borgore și Netsky au dus atmosfera de festival la nivelul următor cu show-urile live.
Germanul Boris Brejcha, DJ-ul care ocupă locul 5 în Alternative Top 100 DJ, a fost unul dintre cei mai așteptați artiști underground de la scena Galaxy. Creator al unui gen, high-tech minimal, Brejcha a avut un set live care a purtat fanii într-un alt univers.
Ann Clue, Mathame, Reiner Zonneveld (live) și Paco Osuna au fascinat publicul de la scena Galaxy, casa techno a festivalului Untold.

Fanii de la scena Daydreaming s-au bucurat de seturi unice de la Matthew Dekay B2B Yokoo, Nico Stojan, Marwan, Maga și artiști români din lumea house și deep house.

În această seară, mainstage-ul își va deschide porțile pentru ultima zi a experienței UNTOLD 2022 cu: Tim Hox, Pascal Junior, Anne-Marie, J Balvin, Lost Frequencies, Hardwell, ATB și Tujamo.
Fanii pot intra în festival începând cu ora 14:00. Detalii pe untold.com și în aplicația mobilă Untold.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu