Închide

Untold caută designeri care să creeze personaje pentru universul festivalului, la Designers’ Nest

ActualitateFestival by Actual de Cluj - mai 13, 2022 0 173

Designerii care vor să contureze personaje prin creațiile lor pentru universul Untold se pot înscrie în perioada 13 mai – 6 iunie 2022 (accesând https://untold.com/designers-nest/) pentru a face parte din Designers’ Nest. Este vorba de o inițiativă din cadrul festivalului prin care se dorește susținerea și promovarea celor mai talentați designerii români.

Designers’ Nest (colțul de fashion din cadrul festivalului) este locul unde chiar și cele mai îndrăznețe fantezii vestimentare și cele mai misterioase și creative look-uri prind viață. Magia Untold este dată și de fiecare participant care devine un personaj în poveste, așa că talentul și creativitatea celor care vor pune stăpânire pe Designers’ Nest, vor reuși să pună în evidență prin ținute, cele mai diverse și curajoase personalități. Designers’ Nest este o inițiativă Untold prin care promovează talentul designerilor români. Hub-ul fashion din interiorul festivalului este o oportunitate prin care publicul poate interacționa direct cu designerii și creațiile vestimentare ale acestora”, arată organziatorii Untold.

Mai multe detalii se pot găsi și pe site-ul untold.com, la secțiunea designers-nest unde cei interesați se pot înscrie între 13 mai și 6 iunie.

Untold este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume și are loc, în 2022, între 4 și 7 august.  În 2021, peste 265.000 de participanți din peste 100 de țări ale lumii s-au bucurat de libertate și de emoții de neuitat în universul festivalului.

Ce artiști vin la ediția din 2022

Festivalul Untold reunește an de an cei mai bine cotați DJ-i ai lumii. Cu fiecare ediție, creatorii festivalului vor să îi poarte pe participanți prin noi universuri muzicale. Artiștii care compun line-up-ul evenimentului vin din cele mai diverse genuri muzicale de la live acts la show-uri EDM, pop, house, techno, tech-house, deep house, drum&bass, dubstep, grime, hip-hop, trip-hop, trance, tribale, reggae și multe altele. La UNTOLD 2022 îi vei putea vedea pe David Guetta, Don Diablo, Hardwell, Morten, Kygo, Steve Aoki, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub Fx și Woodnote. Line-up-ul complet îl găsești și pe untold.com/stages.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu