Închide

Untold are un rege. Organizatorii vor în 2018 un festival mai mare

ActualitateFestivalTop News by Actual de Cluj - nov. 09, 2017 1 5369

Ediția cu numărul IV a festivalului Untold va avea loc între 2 – 5 august 2018, după cum au anunțat organizatorii în 10 noiembrie când au lansat și filmul ediției cu număru 3. Organizatorii caută soluții pentru a mări capacitatea festivalului, având în vedere interesul de anul acesta când s-au contabilizat 330.000 de participanți în cele patru zile. De asemenea, au adăugat cei din conducerea festivalului, deja Untold are un rege care cu siguranță va fi prezent și la ediția de anul viitor și anume Armin van Buuren, DJ-ul cel care a mixat 6 ore pe stadionul Cluj Arena și la Untold 3.  O altă noutate a ediției cu numărul 4 va fi, după cum a spus managerul festivalului Bogdan Buta, extinderea feliei cu muzică live din cadrul festivalului prin contractarea unor trupe interesante pentru public.

 

Așa cum deja obișnuiesc să o facă, organizatorii festivalului Untold au lansat și filmul care sintetizează ediția cu numărul trei a festivalului la Cinematograful Florin Piersic din Cluj. Anul acesta s-a făcut și o lansare în capitală întrucât vedetele de la București au cerut acest lucru ca să poată paricipa la evenimentul de lansare a filmului ediției cu numărul trei, după cum a spus managerul festivalului Bogdan Buta.

Managerul Untold a ținut să mulțumească comunității locale din Cluj, autorităților și echipei. Bogdan Buta a spus că pentru ediția din 2018 se caută soluții pentru extinderea festivalului, având în vedere interesul pentru ediția cu numărul trei dar și cei peste 330.000 de participanți. Acesta a mai menționat că deja festivalul care are loc la Cluj este celebru la nivel internațional, printre artiști, manageri, agenți, organizatori de evenimente din industrie. „Căutăm soluții ca să reușim să mărim capacitatea festivalului pentru ca mai mulți fani să fie prezenți. Vrem să ducem experința festivalului la un nivel și mai înalt”, a afirmat Buta.

Managerul Untold a mai confirmat că pentru ediția din 2018 se încercă extinderea feliei cu muzică live din cadrul festivalului prin contractarea unor trupe interesante pentru public.  Bigdan Buta a mai precizat că deja festivalul are un rege și acela este Armin Van Buuren care și la ediția de anul acesta a pus muzică până la 8 dimineața, într-o prestație de șase ore pe scena principală a festivalului, cea de pe stadionul Cluj Arena.

 

 

 

Un comentariu

  1. Buna ziua. Sunt mama unei adolescente care va fi prezenta in prima zi a festivalului la Cluj,zi in care va implini 18 ani. Biletul la festival este cadoul ei pt majorat. Am o rugaminte la dumneavoastra, daca se poate sa ii scrieti un mesaj de La multi ani ! pt cateva secunde pe un ecran de pe stadion. Va multumesc anticipat.

Scrie un comentariu

Articole similare