Închide

UNTOLD 2023: Panouri anti -fonice la mai multe scene. Șef Poliția Locală: plângerile au scăzut în fiecare an

Actualitate by Catalin Suciu - aug. 01, 2023 0 349

Organizatorii UNTOLD încearcă să ia măsuri suplimentare în privința zgomotului față de cei care locuiesc în proximitatea festivalului.

Potrivit lui Edy Chereji, directorul de comunicare al festivalului, în zona mai multor scene vor fi amplasate panouri anti -fonice și se va incerca optimizarea volumului, pentru ca disconfortul celor din împrejurimi să fie cât mai scăzut.

„Încercăm în fiecare an să diminuăm orice fel nemulțumire. De fiecare dată vor fi și oameni nemulțumiți, dar suntem atenți la toate aspectele. Încercăm să deranjăm cât mai puțin. La scenele îndreptate spre case, blocuri ,avem panouri anti -fonice. Scenele din parc încercăm să le îndreptăm în zone care să afecteze cât mai puțin locuitorii și, de asemenea, vom încerca să ajustăm și volumul. Peste 90% din oameni apreciază festivalul. Beneficiile pe care un astfel de festival le aduce sunt mult mai mari decât micile inconveniente”, a declarat Chereji.

De altfel, Marcel Bonțidean, șeful Poliției Locale din Cluj-Napoca, a adăugat că de la an an plângerile locuitorilor afectați de zgomot au scăzut.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare