Închide

Universitatea Babeș-Bolyai se promovează în Ungaria. Participă la un târg internațional la Budapesta și vrea să atragă studenți străini

ActualitateTop News by Catalin Suciu - ian. 16, 2018 0 568

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj va fi prezentă la Târgul Internaţional Educatio, desfăşurat la Budapesta în perioada 18-20 ianuarie.

În cadrul târgului „Educatio”, UBB, făcând parte din categoria universităților străine, va oferi, pe parcursul celor trei zile, informații despre procesul de admitere, ofertele educaționale şi viața studențească din Cluj-Napoca, tinerilor interesați să studieze aici.
La evenimentul aflat deja la cea de-a XVI-a ediţie sunt așteptați aproximativ 30.000 de vizitatori.
În cadrul acestui Târg Internaţional elevii de liceu, studenții din anii terminali, profesorii şi chiar părinţii vor avea posibilitatea de a se întâlni cu reprezentanții universităților din Ungaria şi din străinătate. De la reprezentanții celor peste 50 de instituţii de învăţământ superior, cei interesaţi vor putea afla informaţii cu privire la specializări, cursuri de formare, criterii de admitere sau oportunităţi de carieră. În acest moment UBB are peste 100 de studenți din Ungaria, înscriși în anul I de studiu.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare