Închide

Un tânăr de 24 de ani din Călărași a fost reținut 24 de ore la Cluj după ce a fost prins beat la volan, în plus avea permisul anulat

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 20, 2023 0 97

Un tânăr de 24 de ani din Călărași a fost reținut 24 de ore la Cluj după ce a fost prins beat la volan, în plus avea permisul anulat.

Aceasta, după ce ieri în jurul orei 18.15, polițiștii au fost sesizați despre faptul că acesta ar fi fost implicat într-un accident soldat cu pagube materiale, într-o parcare de pe strada Alexandru Vaida Voevod din Cluj-Napoca. La scurt timp după sesizare, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca l-au interceptat în trafic. În cadrul verificărilor, polițiștii au constatat că acesta are permisul de conducere anulat ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni la regimul rutier. Totodată, la testarea cu aparatul etiliotest a fost înregistrată concentrația de 0,51 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-a fost deschis dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Foto arhivă

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare