Închide

Un șofer, rupt de beat la volan, a provocat un accident de circulație noaptea trecută pe Calea Moților

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 05, 2021 0 426

Un șofer, rupt de beat la volan, a provocat un accident de circulație noaptea trecută pe Calea Moților din Cluj-Napoca.

Accidentul a avut loc în jurul orei 2 dimineața, când șoferul a pierdut controlul asupra mașinii, a acroșat mai mulți copaci și s-a oprit într-o schelă.

Autorul e un tânăr de 21 de ani din comuna Ciucea care, testat cu aparatul etilotest, s-a dovedit că era rupt de beat – o concentrație de 0.78 mg/l alcool pur în aerul expirat, adică aproximativ dublu în sânge. Acesta a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei iar pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La fața locului au intervenit și echipajele de pompieri, pentru degajarea schelei, care nu mai prezenta stabilitate. ”Pompierii au fost alertați în jurul orei 1.50, iar la fața locului au găsit un autoturism contorsionat, cu ocupantul ieșit în afara acestuia, o schelă avariată, care nu mai prezenta stabilitate, doi arbori doborâți și un semn de circulație distrus”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Cluj Andrei Biriș. ”S-a acționat la fața locului pentru desfacerea și înlăturarea elementelor din structura schelei care nu mai prezentau stabilitate, mai bine de trei ore, prin desfacerea și tăierea elementelor de fixare a acestor secțiuni”.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu