Închide

Un șofer oprit de Poliție pe autostrada Sebeș-Turda a intrat cu forța în autospeciala Poliției ca să-și recupereze permisul suspendat

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 23, 2023 0 114

Un șofer oprit de Poliție pe autostrada Sebeș-Turda a intrat cu forța în autospeciala Poliției ca să-și recupereze permisul suspendat, profitând că în mașină se afla un singur polițist.

Incidentul a fost făcut public de sindicatul Europol și se referă la un bărbat de 39 de ani din Argeș care conducea o mașină înmatriculată în Anglia. ”Dacă ajungi să conduci un autoturism de 100k euro cu număr de Anglia, nu îți oferă nici prioritate față de ceilalți participanți la trafic și nici nu trebuie să te dai la o parte pentru că șoferul circulă în spatele tău. Colegul nostru, a observat (sic-n.red.) comportamentul agresiv al șoferului unui bolid care credea că i se cuvine cel puțin o bandă din toată autostrada. Doar că, dacă românul nostru respectă orice regulă de circulație în Anglia, în România crede că e ”mai superior” și poate face ce vrea. După ce a fost oprit, evident că a refuzat să se legitimeze, văzând că polițistul este singur, și după ce i s-a adus la cunoștință că i se va suspenda dreptul de a conduce pe drumurile publice, a “declinat” contribuabilul. S-a năpustit asupra polițistului ca să-și recupereze permisul de conducere, crezând că dreptul lui de a conduce pe drumurile publice este reprezentat de un “plastic”, a relatat Sindicatul Europol. ”Fiind în imposibilitatea de a riposta, și de a folosit armamentul pentru această stare de fapt, colegul nostru a ales să plece, pentru a nu escalada conflictul”.

Șoferului i s-a deschis dosar penal pentru infracțiunile de sustragere de înscrisuri și ultraj. Totodată pentru faptele de natură contravențională constatate înainte de incident are de plătit 9.610 lei amendă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare