Închide

Un șofer aproape de comă alcoolică a fost depistat pe drumurile din Gherla, în urmă cu două zile. Polițiștii care l-au oprit au constatat că acesta nu avea nici permis de conducere

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 03, 2021 0 68

Un șofer aproape de comă alcoolică a fost depistat pe drumurile din Gherla, în urmă cu două zile. Polițiștii care l-au oprit au constatat că acesta nu avea nici permis de conducere.

E vorba de un bărbat de 39 de ani care a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii rutieri din Gherla, cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducere sub influența alcoolului. ”Bărbatul a fost depistat în cadrul acțiunilor derulate de polițiști pentru impunerea respectării normelor privind regimul legal de viteză și prevenirii consumului de alcool sau substanțe interzise. Astfel, la data de 1 august anul curent, în jurul orei 04.15, cel în cauză a fost oprit în vederea efectuării unui control, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Romană, din municipiul Gherla”, au arătat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat- adică dublu în sânge, aproape de coma alcoolică, ce de obicei se instalează la o concentrație de la 2,5 miligrame de alcool pur în litrul de sânge. De asemenea, verificările efectuate au condus la stabilirea faptului că acesta nu deține permis de conducere.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare