Închide

Un sat întreg din Cluj rămâne fără alimentarea cu gaz, miercuri

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 10, 2017 0 341

O întreagă localitate din Cluj rămâne fără alimentarea cu gaze naturale, peste două zile.

Furnizorul Delgaz Grid anunță azi că taie alimentarea cu gaze naturale în localitatea Viișoara din Cluj, în 12 iulie, ca să permită Transgaz să facă unele lucrări la sistemul de transport al gazelor naturale.

Astfel, consumatorii din Viișoara rămân miercuri fără gaz, de la ora 9; reluarea alimentării cu gaze naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, în aceeași zi, începând de la amiază.  Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de o jumătate de oră; dacă simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon 0800.800.928 sau  0265.200.928.

Comuna Viișoara are aproape 5.500 de locuitori conform celui mai recent recensământ, din 2011. Are doar două sate – reședința Viișoara și satul Urca. E atestată documentar din 1318 dar se consideră că primii locuitori s-au așezat în zonă înainte de anul 1.000.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu