Închide

Un șaman australian la Cluj

ActualitateEducaţieSocialTop News by Actual de Cluj - aug. 18, 2015 0 1009

Clujenii au posibilitatea să trăiască o experiență inedită, în această perioadă. Asociația Trinity organizează cursuri de dezvoltare personală cu un mentor din Australia. Este vorba despre Ian Peric, un „șaman” modern care practică life coaching în întreaga lume. Până în 20 august, acesta va susține o serie de workshop-uri menite să-i ajute pe participanți să-și îndrepte atenția spre ei înșiși, să-și descopere potențialul interior și să și-l valorifice în mod autentic și individual.

Sunteți invitați, așadar, în spațiul Trinity, la o călătorie spre sinele interior ghidată de Ian, prin următoarele metode:

– Experiencing Meditation — o abordare unică și modernă a meditației și tehnicilor de atenție conștientă, ce îmbină tradiționalul cu modernul, într-o manieră distractivă și practică

– Gratitude Ceremony — meditație inspirată din cultura amerindiană ce are ca scop manifestarea intențiilor și conectare cu sinele și natura

– Meditation and Music Night — meditație pentru descoperirea vocii interioare, a intuiției, prin muzică

– Ecstatic Dance Meditation — meditație prin dans

Fiecare activitate durează o oră și jumătate, iar detalii despre program le găsiți pe site-ul Trinity: trinitymovement.com. Asociația Trinity este un ecosistem pentru dezvoltare ce facilitează evenimente și activități minte-corp-spirit, pentru a-i ghida și sprijini pe participanți în călătoria lor de creștere, schimbare și redescoperire.

Cine este Ian Peric

Ian Peric a cunoscut succesul în domeniul comunicațiilor, fiind IT-ist de profesie. Acesta relatează pe blogul personal cât de nemulțumit era în trecut de viața lui, descoperind că IT-ul nu avea nimic în comun cu sinele său interior, cu nevoia lui de a trăi într-un mod armonios: „Am cunoscut anxietatea, greul. Am cunoscut ceea ce ne place nouă să numim povară, iar ceea ce a făcut diferența a fost speranța mea pentru bine și pentru frumos”. Nemulțumirea și neîmplinirea l-au determinat să-și caute un nou drum și să se redescopere într-un mod autentic, în rezonanță cu spiritul său. A studiat, a călătorit, a lucrat cu sine personal și transpersonal. Astfel, a ajuns să practice life coaching-ul, iar după ce a acumulat suficientă cunoaștere a început să călătorească în toată lumea pentru a împărtăși experiența sa și altora.

 

 

 

 

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu