Închide

Un producător german de software își inaugurează centrul de la Cluj. E "vecin" cu alți IT-iști

Economie by Kristina Reştea - apr. 22, 2014 0 320

 

Sursa foto: trans-form.ro

Sursa foto: trans-form.ro

SAP România, subsidiara locală a companiei germane SAP AG, cel mai mare producător mondial de software şi tehnologie pentru afaceri, își inaugurează săptămâna viitoare centrul de consultanţă de la Cluj-Napoca, a anunțat conducerea companiei.

Centrul de consultanţă SAP din Cluj-Napoca avea în februarie 30 de angajaţi, 15% dintre aceştia fiind consultanţi seniori, 60% aveau experienţă anterioară în utilizarea sistemului şi cunoşteau procesele de business aferente, în timp ce 25% au fost recrutaţi direct din rândurile studenţilor. Pentru primul trimestru din 2014, grupul german a anunțat că va angaja încă 20 de consultanţi pentru centrul din Cluj-Napoca, în urma programelor de recrutare SAP Academy, dedicat studenţilor, proaspeţilor absolvenţi şi celor fără experienţă, şi SAP Development, ce vizează specialiştii cu experienţă în domeniu.

Compania a preluat de la 1 martie o suprafaţă de 700 mp într-una dintre noile clădiri de birouri din oraș. Alături de o altă companei din IT, Endava, SAP a devenit astfel unul dintre primii chiriași ai Cluj Business Center,  imobil finalizat anul trecut și ridicat pe terenul fostei platforme industriale Feleacul din Mărăşti. Corpul de 8.000 mp livrat în 2013 este primul din cadrul ansamblului proiectat pe terenul fostei fabrici de dulciuri.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.