Închide

Un medic trimis din Cluj la Suceava s-a infectat cu Sars-Cov2: „Nu e nimic anormal. Se lucrează numai cu pacienți infectați”

ActualitateSănătateTop News by Catalin Suciu - apr. 12, 2020 0 845

Medicul este un anestezist venit de la Cluj în urmă cu mai bine de o săptămână.

Conducerea spitalului-focar din Moldova a adus 10 medici și 10 asistente din Cluj pe 2 aprilie pentru a suplini lipsa personalului medical. Potricit stirisuceava.net,
În cursul zilei de joi, un căpitan medic anestezit detașat de la Cluj la Suceava a fost testat pozitiv.

Medicul a fost retrimis la Cluj, unde de află internat și primește tratament.  Sursa infecției nu a fost deocamdată stabilită.

Avem un coleg infectat. Nu e nimic anormal. Este secția cu riscul cel mai mare de a te contamina deoarece încărcătura virală e foarte mare. Se lucrează numai cu pacienți infectați”, a confirmat pentru Libertatea Ionel Oprea, cel care conduce acum Spitalul Județean Suceava.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare