Închide

Un institut cultural din Cluj face apel la artiști pentru expoziții ”din dorința de a încuraja reziliența și creația artistică în această perioadă plină de incertitudini”

Cultură by Actual de Cluj - nov. 05, 2020 0 202

Institutul Cultural Francez din Cluj cheamă artiștii clujeni să expună în spațiul de expresie contemporană La Cave, amenajat în subsolul instituției, în centrul Clujului, ”din dorința de a încuraja reziliența și creația artistică în această perioadă plină de incertitudini” iar autorul celei mai originale expoziții primește 1.500 de lei.

”Apelul acoperă toate ariile artistice, însă expozițiile transdisciplinare care includ noile tehnologii și propun interactivitate fără contact vor fi privilegiate. De asemenea, expozițiile orientate spre publicul tânăr vor fi apreciate”, transmite Institutul Cultural.
La Cave găzduiește lunar expoziții, proiecții, performance-uri, conferințe, dezbateri și ateliere dedicate culturii contemporane. Este o platformă pentru artiștii emergenți care încurajează proiectele transdisciplinare și colaborative. De la deschiderea sa în martie 2017 și până în prezent, au fost organizate câteva zeci de expoziții și proiecte cu artiști francezi, români și de alte naționalități din domenii variate: pictură, fotografie, ceramică, sculptură, gravură, multimedia, video, instalație, artele spectacolului și cinematografie.

Aici apelul la proiecte

Nici un comentariu

Scrie un comentariu