Închide

Un grup de zece cetățeni străini, din India, a fost depistat în Cluj muncind ilegal

Actualitate by Mihai Prodan - iul. 07, 2021 0 154

foto arhivă

Un grup de zece cetățeni străini, din India, a fost depistat în Cluj muncind fără forme legale.

Pe numele celor zece au fost emise decizii de returnare de pe teritoriul României prin care aceștia sunt obligați să părăsească țara în termen de 15 de zile; ei nu pot intra în țară în următoarele șase luni.

Cei zece bărbați, cu vârste între 26 și 38 de ani, din India, munceau în construcții la o firmă din județ. Aceștia au fost depistați ieri într-o acțiune comună a polițiștilor de la Imigrări și a inspectorilor de la Inspectoratul Teritorial de Muncă. ”În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că aceștia au intrat legal în România în baza unor vize de lungă ședere însă, nu au respectat scopul declarat”, au arătat polițiștii. Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au revocat vizele de intrare ale cetățenilor străini, iar pe numele acestora au fost emise decizii de returnare prin care sunt obligați să părăsească țara în termen de 15 zile. Totodată, la ieșirea va fi instituit consemnul de interzicerea intrării din România pentru o perioadă de șase luni.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.