Închide

Un fotbalist crescut de “U” Cluj a semnat cu o formație din Premier League: “E o mare realizare că a ajuns aici , dar sunt convins că va profita de această șansă”

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 29, 2015 0 901

Marco Dulca, fiul selecționerului naționalei de tineret a României, a semnat un contract pe doi ani cu Swansea. În vârstă de 16 ani, mijlocașul crescut de Universitatea a început deja pregătirea cu noul său club, a anunțat digisport.ro

„E o mare realizare faptul că a ajuns la o vârstă atît de fragedă aici. E dificil de exprimat ce diferenţă este între condiţiile pe care le are o echipă de acest calibru şi ce se întîmplă la noi. Marco a intrat într-un sistem şi asta e cel mai important. De-acum încolo depinde numai de el, dar eu sînt convins că va profita de această şansă. Sînt foarte mîndru de el şi sper ca într-o zi să îl pot antrena la lotul naţional”, a zis Cristi Dulca.

Swansea ocupă locul 6 în Premier League, după trei etape.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.