Închide

Un fals pastor penticostal din Cluj este acuzat că a violat 12 copii. Povestea a șocat și anchetatorii

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 25, 2021 0 532

Caz revoltător, în Cluj. Un bărbat, de 37 de ani care a pretins că este pastor penticostal e acuzat că a violat 12 copii cu vârste între 6 și 12 ani.

Suspectul ar fi început să comi0tă ororile în urmă cu 7 ani, iar procurorii nu exclud ca numărul victimelor să fie mai mare. Povestea i-a șocat chiar și pe anchetatori. Individul a fost condamnat acum la 22 de ani de închisoare, relatează Știrile Pro TV.

Ororile s-au petrecut în mai multe localități din județul Cluj, unde tânărul de 37 de ani i-a mintit pe oameni ca este pastor penticostal. Cu ocazia vizitelor pe care le făcea în comunitate, s-ar fi apropiat de mai mulți copii, spun anchetatorii. Reușise să păcălească și o tânără că se va căsători cu ea.
„A fost primit în spațiu de o familie din localitatea Poieni sub pretextul că se va căsători cu fiica doamnei care l-a primit în spațiu.nPărea un om normal. Chiar mi-a spus că este predicator. Nu mi s-a părut suspect”, a declarat primarul comunei Poieni.

Totul a ieșit la iveală după ce tatăl unei fetițe de șase ani din Huedin a bănuit că individul a violat-o pe copilă. Revoltat, bărbatul a mers la poliție, iar tânarul a fost reținut. Pe parcursul anchetei, procurorii au reușit să mai gaseasca 11 victime. Sunt copii, cu vârste între șase și 12 ani, care ar fi fost abuzați sexual de același individ. Reprezentanții cultului penticostal spun că bărbatul nu a făcut niciodată pastor.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare