Închide

Un curier la o firmă din Cluj a fost condamnat la închisoare, cu suspendare, după ce și-a însușit aproape două mii de euro din plata coletelor ramburs și a ”spart” banii pe jocuri de noroc

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 23, 2022 0 96

Un curier la o firmă din Cluj a fost condamnat la închisoare, cu suspendare, după ce și-a însușit aproape două mii de euro din plata coletelor ramburs și a ”spart” banii pe jocuri de noroc.

Curierul a fost condamnat în urmă cu câteva zile la 11 luni de închisoare cu suspendare pentru delapidare, după ce în urmă cu mai bine de patru ani și-a însușit peste 8.100 de lei de la clienții cărora le-a livrat colete ramburs și a cheltuit banii în aceeași noapte, pe jocuri de noroc.

Astfel, în 16 aprilie 2018 curierul și-a însușit în interes propriu suma de 8.147,03 lei, sumă provenită din încasarea contravalorii coletelor livrate, pe care nu predat-o la casieria firmei pentru care lucra. Fusese angajat doar de câteva săptămâni. Audiat ca suspect în urmă cu doi ani, curierul a declarat că în primăvara anului 2018 a trecut ”printr-o perioadă foarte dificilă fiind dependent de substanțe psiho-active și jocuri de noroc”. Inculpatul a mai declarat că a cheltuit suma de bani în acea noapte, jucând la aparate de tip Slot Machine. Cu toate acestea, inculpatul a restituit în integralitate suma de bani delapidată și a declarat că regretă fapta comisă.

Acesta a fost condamnat în urmă cu câteva zile pentru delapidare, de către Judecătoria Huedin, la 11 luni de închisoare, cu suspendare pe durata unui termen de supraveghere de doi ani.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu