Închide

Un cunoscut ziarist face carte din statusuri pe Facebook, o lansează la Cluj

Actualitate by Mihai Prodan - feb. 09, 2015 0 517

Cunoscutul jurnalist Lucian Mândruță își lansează vineri noua carte la Cluj – o colecție de comentarii despre situația alegerilor prezidențiale din noiembrie și scandalurile din diaspora.
Prima parte a cărții e scrisă în urma experiențelor trăite de autor în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2014 și se constituie într-o culegere de statusuri de pe rețeaua de socializare Facebook, însoțite de comentarii și de o analiză a motivelor care au condus la viralizarea anumitor mesaje electorale, a clipurilor video și a cauzei românilor plecați din țară. Cu un reach însumând peste un milion de view-uri și sute de mii de români care i-au citit sau urmărit postările, Lucian Mîndruță a fost una dintre cele mai active și vizibile persoane publice și neafiliate politic pe platforma Facebook în perioada alegerilor.

Displaying

Partea a doua a volumului cuprinde eseuri și articole pe teme diverse – de la sfaturi adresate tinerilor la hobby-uri, religie, școală, amintiri din perioada comunistă, copilărie, sport, media și multe altele.
Share!, al cărei subtitlu este Cum am învățat din social media să-i iubesc din nou pe români, a apărut la Editura Herg Benet, în colecția Radical din 9. Drepturile de autor în urma vânzării cărții vor fi donate integral pentru publicarea unui tânăr scriitor, care va fi ales în urma unui concurs de manuscrise.

Lansarea are loc vineri la ora 18.30 la librăria Cărturești, în prezența autorului și a invitaților săi.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.