Închide

Un clujean a fost ușurat de 10.000 de euro în timp ce se afla în vizită la o cunoștință; autorul, găsit la o cafea în București cu 7.000 de euro

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 05, 2021 0 493

Un clujean a fost ușurat de 10.000 de euro în timp ce se afla în vizită la o cunoștință; gazda a plecat de acasă, păgubitul a sesizat Poliția, iar anchetatorii l-au găsit pe hoț în București, la o cafea, având asupra sa o parte din suma furată.

Un bărbat de 50 de ani din Cluj-Napoca, găzduit pentru mai multe zile în casa cunoștinței sale din comuna bistrițeană Bistrița-Năsăud, a sesizat Poliția și a acuzat gazda că i-a furat 10.000 de euro dintr-o borsetă. Autorul a fost găsit ieri de poliţişti la o cafenea din Bucureşti, având asupra sa 7.000 de euro din suma sustrasă. ”În urma activităţilor desfăşurate cu operativitate de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Direcţia Operaţiuni Speciale şi poliţişti din cadrul Direcţiei General de Poliţie a Municipiului Bucureşti, bărbatul suspectat de comiterea faptei a fost depistat pe raza Sectorului 6 Bucureşti, totodată fiind recuperat prejudiciul în proporţie de 70%”, a arătat Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud într-un buletin informativ.

Bărbatul acuzat de furt a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, fiind acuzat de furt calificat, iar în cursul zilei de azi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare