Închide

Un clujean a fost reținut după ce a fost prins beat la volan, deși nu avea permis de conducere, și a provocat un accident

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 27, 2022 0 698

Un clujean a fost reținut după ce a fost prins beat la volan, deși nu avea permis de conducere, și a provocat un accident.

S-a întâmplat ieri în Huedin, e vorba de un bărbat de 47 de ani din comuna Aghireșu, care a fost depistat conducând un autoturism fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 20, bărbatul ar fi condus autoturismul pe DJ108C, în afara localității Gârbău, iar la un moment dat ar fi acroșat o autoutilitară, condusă din sensul opus. În urma coliziunii, acesta și-a continuat deplasarea pe DN1J, înspre localitatea Căpușu Mare, iar într-un viraj la stânga ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu este posesorul unui permis de conducere. Totodată, la testarea acestuia cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 0,81 mg./l. alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a concentrației alcoolice. Astfel, în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Acestuia i-a fost deschid dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare