Închide

Un clujean a fost arestat preventiv pentru tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe după ce s-a încăierat cu alte 20 de persoane în Florești

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 28, 2023 0 201

Un clujean a fost arestat preventiv pentru tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe după ce s-a încăierat cu alte 20 de persoane.

În urmă cu două zile bărbatul, un clujean de 41 de ani din Florești, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din comună și cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Aceasta după ce polițiștii fuseseră sesizați prin apel la numărul de urgență 112 cu privire la faptul că pe strada Colonia Nouă, din localitatea Florești, are loc un scandal. La fața locului au fost identificate aproximativ 20 de persoane, care își adresau injurii, precum și amenințări cu acte de violență, unele având asupra lor obiecte contondente. S-a intervenit pentru dispersarea lor, iar ulterior șapte persoane au fost conduse la sediul  Poliției.

În baza probatoriului administrat, bărbatul de 41 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă. În timpul stării conflictuale, acesta l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înțepător pe un bărbat de 35 de ani, care a fost transportat la spital. Ieri bărbatul a fost prezentat instanței, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Foto arhivă

Nici un comentariu

Scrie un comentariu