Închide

Un camion a intrat într-o țeavă de gaz în această dimineață într-un accident pe Calea Turzii

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 02, 2021 0 176

Un camion a intrat într-o țeavă de gaz în această dimineață într-un accident pe Calea Turzii din Cluj-Napoca.

La fața locului au intervenit echipaje de pompieri de urgență, care au oprit distribuția de gaz pe conductă, pentru evitarea unei explozii. ”O autospecială a asigurat măsuri de prevenire și stingerea incendiilor în urma avarierii unei conducte de distribuție a gazelor, într-un eveniment rutier produs pe Calea Turzii, în apropierea Pieței Cipariu, din municipiul Cluj-Napoca.
Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, iar pompierii au oprit distribuirea gazului de pe conducta respectivă, limitând astfel scăpările de gaze”, a arătat purtătorul de cuvânt al pompierilor, Andrei Biriș. Acesta a adăugat că la fața locului a interventi o echipă a distribuitorului de utilități pentru remedierea avariei. ”De asemenea, s-au luat măsuri pentru stabilizarea autovehiculului ieșit în afara părții carosabile, până când acesta va putea fi înlăturat de acolo de către proprietar”, a mai spus el.

Polițiștii sosiți la fața locului spun că șoferul, un bărbat de 47 de ani din Harghita, nu ar fi păstrat distanța de siguranță față de autoturismul care îl preceda, acroșându-l. În cadrul evenimentului rutier au fost avariate alte două autoturisme, accesorii stradale, un panou publicitar și gardul unui imobil.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare