Închide

Un bărbat s-a aruncat de la balconul locuinței sale, de la etajul 8 al unui bloc din Mănăștur

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 09, 2020 0 636

Un bărbat de 60 de ani s-a aruncat de la balconul locuinței sale, de la etajul 8 al unui bloc din Mănăștur.

S-a întâmplat aseară pe strada Mehedinți din cartierul Mănăștur, din Cluj-Napoca. ”La ora 21.25 Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj a fost alertat prin apel 112 referitor la o persoană, bărbat, aproximativ 60 ani, căzut de la etajul 8, pe strada Mehedinți din Cluj-Napoca. A intervenit Detașamentul 2 de Pompieri Cluj-Napoca. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri dintre care unul era de prim ajutor medical. S-au aplicat manevre de resuscitare insa victima nu a reactionat”, arată purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

Polițiștii sosiți la fața locului spun că atunci când a sunat la numărul de urgențe 112 soția a spus că soțul ei s-a aruncat de la balcon.  ”

Conform primelor informații, în cursul acestei seri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca- Secția 4 Poliție au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 57 de ani, din Cluj-Napoca, cu privire la faptul că soțul ei s-ar fi aruncat de la balconul locuinței de domiciliu, respectiv de la etajul 8 al unui imobil situat pe raza municipiului. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificând persoana, respectiv un bărbat de 60 de ani, din Cluj-Napoca”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare