Închide

Un bărbat de 58 de ani a decedat la Cluj, internat la Terapie Intensivă, după ce s-a infectat cu coronavirus.

Sănătate by Mihai Prodan - iul. 08, 2021 0 545

Un bărbat de 58 de ani a decedat la Cluj după ce s-a infectat cu coronavirus.

Bărbatul suferea de obezitate de grad I. ”În urma contactării virusului Sars-Cov-2, a intervenit insuficiența respiratorie acută cu necesar de intubare, pneumonia de aspirație, insuficiență și mai apoi infarct renal, tromboza și în final a decedat”, spune pentru actualdecluj.ro președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj, prefectul Tasnadi Szilard.

Să menționăm că în ultimele 24 de ore în țară au decedat doar trei pacienți infectați cu coronavirus. În Cluj numărul acestora ajunge la peste o mie de la debutul pandemiei până în prezent, în condițiile în care în județ au fost identificate cele mai multe cazuri de infecție din întreaga țară, exceptând Capitala, peste 57.600 de cazuri. Numărul deceselor ajunge în Cluj la 1.043, dintre care aproape două sute de decese au fost înregistrate doar în ultimele două luni. În Cluj, trei persoane au decedat după ce s-au infectat cu coronavirus doar în ultimele trei zile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare