Închide

Un bărbat a fost prins în flagrant delict la Cluj cu zeci de kilograme de droguri asupra sa

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 22, 2023 0 222

Un bărbat a fost prins în flagrant delict la Cluj cu zeci de kilograme de droguri asupra sa.

Polițiștii din Turda şi procurorii DIICOT au documentat activitatea infracțională a unei persoane cercetate pentru efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La 21 decembrie, adică ieri, a fost prins în flagrant delict un bărbat, de 44 de ani, în timp ce ar fi transferat, din autoturismul său, în alt autoturism, aproximativ 50 de kilograme de substanță psihoactivă 2-MMC, ambalată în saci ascunși în mai multe cutii de carton.

Din cercetări a rezultat că bărbatul ar fi introdus drogurile în țară, din Ungaria, pe cale terestră, în scopul comercializării lor pe teritoriul României.

Un alt bărbat, cetăţean străin, este cercetat pentru infracțiunea de efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

Azi judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a celui reținut, pentru 30 de zile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu