Închide

Un bărbat a fost ars de viu într-un apartament pe strada George Byron din Cluj-Napoca, în această după-masă. La sosirea echipajelor de urgență acesta era inconștient

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 28, 2023 0 4483

Un bărbat a fost ars de viu într-un apartament pe strada George Byron din Cluj-Napoca, în această după-masă. La sosirea echipajelor de urgență acesta era inconștient.

Pompierii au evacuat dintr-un apartament de pe strada George Byron un bărbat în stare de inconștiență, care prezenta arsuri pe suprafața corpului. Acesta a primit asistență medicală de urgență de la echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă sosit la fața locului.

Un apartament a fost cuprins de flăcări în urmă cu două ore pe strada respectivă, la fața locului au sosit echipaje de pompieri cu două autospeciale de stins incendii și o autoscară, și un echipaj de prim-ajutor SMURD.

UPDATE ora 20.20 Bărbatul găsit de pompieri era fără semnale vitale, acestuia fiindu-i aplicate de urgență manevre de resuscitare de către echipajul SMURD de prim ajutor calificat, care a fost sprijinit apoi de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.
Din fericire în urma intervenției bărbatului i-au revenit semnalele vitale iar acesta a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Din primele cercetări privind cauza probabilă a incendiului, bărbatul folosea o improvizație cu flacără deschisă pentru a se încălzi și a lăsat să ardă flacăra fără să o supravegheze.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu