Închide

Un bărbat a decedat la Cluj în urmă cu două nopți după ce s-ar fi aruncat de la etajul unui hotel de cinci stele din Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 21, 2021 0 329

Un bărbat a decedat la Cluj în urmă cu două nopți după ce s-ar fi aruncat de la etajul unui hotel de cinci stele din Cluj.

Poliția a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, la data de 20 octombrie, în jurul orei 8 dimineața, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul  unui hotel. La fața locului a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din județul Arad, echipajele medicale prezente la fața locului constatând faptul că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viața. Trupul neînsuflețit al persoanei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei.

Surse din anchetă spun pentru actualdecluj.ro că ar fi vorba de o sinucidere. E vorba de un bărbat de doar 33 de ani, medic. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru documentarea infracțiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea în fapt și în drept a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Publicația aradon.ro scrie că este vorba despre Marius Fărcaș, medic specialist în Genetică Medicală și asistent universitar cercetător în cadrul Disciplinei de Genetică Medicală, UMF ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. Medicul ar fi demisionat de la catedra UMF Cluj în urmă cu aproape două luni.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare